Tegemist on Champagne mõistes üsna noore majaga, nii Voirini kui Jumeli perekonna esimene šampanja valmis umbes 1945 aasta paiku. Voirini perekonnas sai šampanjatootmine alguse olukorrast, kus viinamarjakasvataja Jean Voirinile viinamarjad nö kätte jäid. Noor mees otsustas viinamarjad alles jätta ning ise šampanjat tootma hakata. Kiirelt ostis ta šampanjatootmiseks vajalikud pressi, vaadid ja nii see algas.
Jumeli pere oli algselt tegev hoopiski transpordiäris, kuid tänu noorele perenaisele liiguti vaikselt, kuid järjekindlalt, viinamarjakasvatusse ja šampanja tootmisesse.
Täna omab maja 11 ha aedu, mis asuvad peamiselt Cotè des Blancsis ning aastane kogutoodang ca 120 000 pdl. Viinamarjaaiad paiknevad 11 erinevas külas.
Leidsin Voirin-Jumeli šampanjad Rotermanni Veinitoa riiulist ning esimesena haarasin kaasa Blanc de Blancs’i.
Koostis: 100% CH
Mull: klaasis oli üks lai ja tihe mullijuga, hiljem lisandus üksikuid jugasid üle terve klaasi.
Aroom: lilled, mineraalsus, tsitrusviljad.
Maitse: tugev mineraalne maitse, samas tunda ka mõnusat kreemisust. Keskmaitses tunda magusat nüanssi, aprikoos ja troopilised puuviljad. Lõppmaitse üsna pikk ja elegantne. Juhlini hinnang 76, arenedes 81.