Laurent-Perrier Brut

Laurent-Perrier annab oma Brut šampanjadele aega pudelis valmida, 75cl pudelid küpsevad keldris vähemalt 3 aastat ning magnum pudelid isegi 4-5 aastat.

20121208-113451.jpgKoostis: 50%CH, 35% PN, 15% PM

Välimus: värvuselt värske taluvõi või nagu küps kuldrenett, mull oli üsna laisk.

Aroom: esimese hooga hüppas ninna mullitaja(!) lõhn, kergelt seebise alatooniga. Veidi aja pärast vein muidugi avanes, tunda oli pärminoote ja valgeid luuvilju, aroom arenes küpseks ja täidlaseks.


Maitse
 mesine ja magus, täidlane ja hästi arenenud, tugeva iseloomuga, tunda oli küpseid puuvilju. Lõppmaitse lühike ja mõru, huvitavalt kergelt kirbe lõppmaitse.

Juhlini hinnang 77 punkti, arenedes 83. Tegemist on Eestis üsna levinud brändiga, aina rohkem on Laurent-Perrieri näha poeriiulitel ja restoranides ning Viking Line on Bruti valinud oma laevašampanjaks.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s