Roedereri šampanjamaja esindajad analüüsisid 2 aastat 1970ndate lõpus võimalust asutada Andersoni orus veinimaja. Tol ajal oli seal orus ainult 4 veinimõisa ning ükski neist ei valmistanud vahuveini. Aastatel 1981-1982 ostis Roederer 4 erinevat viinamarja kasvandust ning neile anti ühine nimi “Quartet”. Tänaseks on nende valduses 240 ha seitsmes erinevas asukohas, aastane kogutoodang on 125 000 kasti. Roederer Estate tugevuseks peetakse reservveinide oskuslikku kasutamist vahuveinide valmistamisel. Täna on veinimeistriks kogenud Alsace päritolu Arnaud Weyrich.
Minul õnnestus maitsta Roederer Estate Bruti, mille valmistamisel kasutatakse ca 15% reservveini. Koostises ca 60% Chardonnay, 40% Pinot Noir. Aroomi- ja maitsebukett oli karge, kompleksne, domineerisid pirnid ja mandlid. Kerge vürtsikas nüanss, segamini röstiste nootidega. Väga heas tasakaalus vein, nauditav algusest lõpuni.