Tornay majale pandi alus 1950ndatel, täna juhivad maja Nathalie Tornay ja tema abikaasa Rudy Hutasse. Viinamarjaaiad on neil Ambonnay ja Bouzy külades, šampanjat valmistatakse 100% grand cru viinamarjadest.
Värvus kuldkollane, hästi tiheda mulliga jook.
Aroomis oli tunda vaniljet ja suitsunoote, küpseid aprikoose, pirne ja röstitud mandleid.
Maitse esmamulje oli hästi täidlane, kreemjas ja ümar. Domineerisid äsja ahjust võetud õunakoogi ja koduste vahvlite maitsed. Kui jook klaasis veidi soojenes, siis ilmusid õrnad suitsused noodid. Portveiniga maitsestatud pardimousse ning puuviljadest ja rosinatest kireva jõulusaia magusus tõid šampanja happelisuse kenasti esile, hape muutus teravamaks magusate nootide taustal. Lõppmaitse oli siidiste tsitrusviljade puudutustega, aga üsna lühike.
Põnev ja mitmekülgne šampanja, paljude erinevate tahkudega.