Eelmisel sügisel avanes võimalus kodustes tingimustes proovida koos austritega vana tuttava ja Eestis päris laialt tuntud Vollereauxi šampanjamaja Blanc de Blancs šampanjat.
Koostises 100% Chardonnay, suhkruid on lisatud 9g/l kohta.
Värvus klaasis oli kergelt roheka varjundiga helekollane, mullid klaasis olid tihedad.
Aroomis oli tunda tsitrusvilju, mineraalseid noote ja röstimata mandleid.
Šampanjat juues jõudsid suhu kõigepealt värskete roheliste õunte ja virsikute maitsed. Keskmiselt täidlane, kuid samas üsna intensiivikas hape kulges sujuvalt läbi kõikide maitseetappide. Lõppmaitse oli õrnalt röstine ning vaevuhilju lisandus kerge suitsune nüanss. Kõige mõistlikum on seda šampanjat nautida aperitiivina või siis mereandide või valgest kalast roogade kõrvale.