Šampanjamaja Langlet taga on kolm meest, kolm sõpra: Vincent Métivier, kes valis majale asupaigaks Glandi, väikese küla Château-Thierry ja Épernay vahel; Luc Chaudron, kes omab viinamarjaaedu Montagne de Reimsis ning Fréderic Papelard, kes on brändi saadik ja müügimees. Maja sümboliks on eesel, kelle pea kaunistab ka kõikide pudelite etikette. Meeste sõnul soovivad nad eelkõige olla innovatiivsed, pidevalt areneda ning trendide ja muutustega kaasas käia. Loomulikult hindavad nad šampanja valmistamise traditsioone ning vahel kasutavad ka tuntuid kunstnikke, kes nende pudelite etikette joonistavad.
Mind kõnetas Langleti šampanjamaja Pariisi kaubamajas ning haarasin riiulilt kaasa 100% Meunierist valmistatud Extra Bruti.
Värvus klaasis oli tumekollane, kuldse läikega.
Aroom oli täidlane, tunda oli aprikoose, tammekoore nüansse, natuke piimhapet ja silo hõngu.
Maitse oli suitsune, täis küpseid luuvilju ning sügisesi üliküpsenud õunu. Lõpus oli pikk ja kuiv hape, samuti oli tunda mineraalsust.
Väga põnev ja omapärane šampanja, 100% Meunieri näeb poelettidel harva ning tasub kindlasti proovida kui satute kohtuma. Pikemalt sellest põnevast viinamarjast Meunierist saate lugeda siit.